Комунальне некомерційне підприємство Володарської селищної ради "Володарська лікарня"

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки майна.

 

Інформація

Володарської центральної районної лікарні про оголошення

конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені

для проведення незалежної оцінки майна

 

Найменування об’єктів:лікувальний корпус №  1, площею  4216,2 кв. м.;

лікувальний корпус № 2, площею 2743,6 кв. м.;

будинок поліклініки, площею 1367,97 кв.м.;

будинок (МСЕК, автоклавна), площею 270,6 кв.м.;

будинок організаційно-методичного кабінету, площею 193,0 кв. м.;

склад, площею 195,0 кв. м.;

будинок кухні (старий), площею 252,0 кв. м.;

будинок моргу, площею 218,4 кв.м.;

господарський корпус, площею 226,5 кв. м.;

архів (кисневий пункт), площею 88,0 кв. м.;

склад з погребом № 1, площею 597,3 кв. м.;

погреб овочевий, площею 101,0 кв. м.;

модуль твердопаливний 600 КВТ,

які розташовані за адресою: вул. Коцюбинського,25, смт Володарка, Володарський район, Київська область, 09301.

Мета проведення оцінки – визначення ринкової вартості  майна в зв’язку з реорганізацією Володарської центральної районної лікарні шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство Володарської районної ради «Володарська районна лікарня».

 

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до комісії з реорганізації Володарської центральної районної лікарні конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається із:

конкурсної пропозицій, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях), пропозиції щодо ціни надання послуг з оцінки, з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно з законом;

підтвердних документів;  

документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (додаток № 3«Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності», яке затверджено наказом ФДМУ від 31.12.2015   № 2075 у редакції наказу ФДМУ від 16.01.2018 № 47, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20.02.2018 за  № 198/31650) (далі - Положення).

На конверті слід зазначити: "На конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності", а також зазначити назву об'єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб'єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

            До підтвердних документів належать: заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності; інформація про претендента.

Інформація про претендента містить: наявність сертифіката суб'єкта оціночної діяльності; інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна: кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів.

Замовник та платник робіт з оцінки: Володарська ЦРЛ.                    

Конкурс відбудеться через 14 календарних днів після опублікування цієї інформації за адресою:_вул. Коцюбинського,25, смт Володарка, Володарський район, Київська область, 09301

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті до комісії з реорганізації Володарської центральної районної лікарні за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно), за адресою: вул. Коцюбинського,25, смт Володарка, Володарський район, Київська область, 09301, Телефон (04569)05-03-38